Den gamle grænse og Verdens undergang…

amagerstrand

Dette er den oprindelige grænse mod Øresund – på den ene side Øresund, på den anden side gult lugtende sand; sådan så Amagerstrand altså ud inden Amagerstrandpark blev født og formet, og nu ligger på den anden side af lagunen.

Træbarrieren er nu kun en tidslinje, som viser, at der har været liv her – ligesom min samtid langt ude i fremtiden vil være en mørk beskidt radioaktiv streg i et kalklag. Min tid (og DIN tid) vil ligger mellem Mesozoikum, Antikken, Den franske revolution, Industrialiseringen, Atomalderen og den kulturelle nedsmeltning, civilisationernes sammenbrud, Fimbulvinteren, menneskets udslættelse, den nye start og den store kakerlakkrig…

Her tænker du på “Den gamle grænse og Verdens undergang…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons