Dagens skønhed sover nu, nattens dronning det var du…

ohb

Efteråret 1938, smag på årstallet, året før 2. verdenskrig. De første Amagerunger der startede her på Grækenlandsvej 76, er nu snart døde. Det oprindelige O.H. Bærentzen er død – jeg drejede selv nøglen rundt den 31/7- 2016 og sagde farvel til det sidste barn.

-”Ina tegn noget smukt, du er den sidste der får lov til at tegne, tegn noget fantasi”. Da jeg kom tilbage havde Ina skrevet – Kære O.H.Bærentzen, jeg vil savne dig, kh Ina Zarah. På dette billede er der ikke kun en afsked fra Ina, men også et farvel fra fantasien, legetøjet og de kringlede kroge i det gamle hus.

I hver en skuffe er der over 100 ton fri fantasi og den fantasi vil når skufferne fjernes sive ud i rummet – og tilbage vil hverdagen herske igen – barnet vil vokse, huske, glemme, O.H.B vil forsvinde, fantasien vil forsvinde, selv DU vil dø – lad os i stedet glædes over, at vi har oplevet sådan et sted, med så mange glade børn, så engageret pædagoger og sådan en fin og nostalgisk atmosfære – Tak O.H.Bærentzen, ikke fra mig, men fra alle de børn du har hjulpet, formet og givet fantasi…

Show Buttons
Hide Buttons