FIX & FÆRDIG

-“Der er aldrig nogle der, der er døde af at ryge hash, men i 1979 døde alene i Danmark over hundrede af junk. Alligevel bruger myndighederne forbavsende meget energi på at jage hashpusherne, fremfor dødens købmænd, forhandlerne af hårde stoffer. Ja, man forsøger tilsyneladende at skubbe problemerne fra sig – ud på det område, man helst ser jævnet med jorden CHRISTIANIA. På Christiania, som er tæt på at blive en narkoghetto, mærker vi hvordan junk kvæler alt levende. Derfor lavede vi i oktober 1979 narkohøringen, dannede Folkebevægelsen Mod Hårde Stoffer og startede den fysiske blokade mod junken.

Men junkier er mennesker – er naboer og venner. Alle afhængige, som kommer i klemme under blokaden, får tilbudt en nedtræpning. Nedtræpning er dyr. Christianias nedtrapning er den billigeste, der kan laves, men alligevel for dyr for vores fattige lommer. 

Vi har gennem tiden fået mange håndsrykninger udefra. Denne plade er en af dem, der vil hjælpe os i kampen for vores og andres liv. Ca. 10kr. pr. plade går direkte til Christianias nedtrapningsgruppe.” – FIX OG FÆRDIG – Rock mod junk (Vinyl)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Show Buttons
Hide Buttons